TEST: Samsung C6625

Epost-telefon som går litt for langt tilbake til fortiden.

TEST: Samsung C6625
Publisert
Sist oppdatert

Fortida kan være fin, den. Hvem glemmer vel månelandingen, bryllupet til Lady Diana og Back To The Future-filmene. Visse ting bør likevel bli værende i gamle dager, og det er for eksempel ikke vits å dra med seg gammeldags teknologi inn i framtida. Det gjør bare vondt.

Samsung C6625 er en såkalt epost-telefon som er relativt rimelig til å være beregnet for forretningsmarkedet (rundt 2600 kroner), og som, modig nok, må finne seg i å bli regnet som konkurrent til telefoner som Nokia E71 og BlackBerry Bold. Det kan få selv de mest overmodige til å bli litt skjelvne i knærne.

Så går C6625 gjennom testen med æren i behold?

Nei. Den gjør vel egentlig ikke det.

Bra tasting

Utseendet er ikke nødvendigvis det en fokuserer mest på når det kommer til forretningsmobiler, all den tid dressmennesker ofte er en pragmatisk gjeng som, hvis de ikke abonnerer på GQ, først og fremst er opptatt av funksjonalitet. C6625 ser helt okei ut, verken mer eller mindre, men er ikke i nærheten av allerede nevnte og veldig stilige E71 og Bold.

Tastaturet er hardt, men solid og bra, selv om det ikke har skjedd så veldig stor utvikling siden vi testet Samsung SGH-i600 for et par år siden. Det er ikke så bra som på E71, men det duger til relativt lange eposter eller til lengre notater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer