Sony WF-1000XM4

TEST: Setter standarden

Sonys toppmodell er fabelaktige, men sjekk én ting før du kjøper.

SONY WF-1000XM4: Navnet skjemmer ingen, heter det, men Sonys ørepropper og hodetelefoner fortjener bedre navn. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SONY WF-1000XM4: Navnet skjemmer ingen, heter det, men Sonys ørepropper og hodetelefoner fortjener bedre navn. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sammen med Bose har Sony i mange år vært fremtredende på markedet for støydempede hodetelefoner og propper, men har de senere årene fått skikkelig konkurranse fra Apple, Jabra og Samsung, for å nevne noen.

Spesielt fornøyde har vi vært med Sonys hodetelefoner, men også øreproppene har fått gode skussmål i Dinside. Blant annet fjorårets WF-1000XM3 som fikk anbefaltstempel og terningkast 5 høsten 2019.

WH eller WF?

En ting vi påpekte i testen av XM3 er at når det gjelder Sonys modellnavn, er du nødt til å holde tunga rett i munnen når det gjelder Sonys modellnavn. WH-1000XM4 brukes om hodetelefonene, mens WF-1000XM4 er de trådløse proppene.

Så kan en jo lure på hvordan det et selskap som har den solide merkevaren PlayStation, klarer å rote så fælt med navn på andre produktgrupper.

Det er i hvert fall WF-1000XM4 som gjelder i denne testen. Prislappen er 2790 kroner.

Solid batteritid

XM4 leveres med et lite og nett etui der øreproppene oppbevares og lades når de ikke er i bruk. Med støydemping aktivert, får du rundt 8 timer ut av proppene – det er best i klassen, og hverken AirPods Pro eller Galaxy Buds Pro kan hevde seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer