Huawei Watch GT

TEST: Smartklokka med svært god batteritid

En slags mellomting mellom aktivitetsarmbånd og smartklokke, og med svært god batteritid.

SVÆRT GOD BATTERITID: Huawei Watch GT holder i to uker ved normalt bruk, men er en del enklere enn konkurrentene fra Samsung og Apple. Foto: Pål Joakim Pollen
SVÆRT GOD BATTERITID: Huawei Watch GT holder i to uker ved normalt bruk, men er en del enklere enn konkurrentene fra Samsung og Apple. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du spør oss om forskjellen på et aktivitetsarmbånd og en smartklokke, må vi innrømme at vi ikke har et krystallklart svar.

Særlig ikke etter å ha brukt Huawei Watch GT en måneds tid. For selv om det vitterlig ser ut som en klokke og produktnavnet inneholder ordet «Watch», er ikke Watch GT like «smart» som konkurrentene fra for eksempel Apple og Samsung, med funksjonalitet som i utgangspunktet har mer til felles med aktivitetsarmbånd.

Men kanskje byr Huawei Watch GT på alt du trenger, og det er i hvert fall ikke vanskelig å la seg friste av den svært gode batteritiden, som Huawei oppgir til rundt 14 dager med normal bruk.

Selv har vi ligget på rundt 8-10 dager, men da med en ettåring i hus som synes den lille klokkeskjermen er mer spennende enn noe annet hjemme, og som trykkes og sveipes på rett som det er.

Måler pulsen kontinuerlig

Som seg hør og bør i 2019 har Watch GT innebygd pulsmåler og måler pulsen din døgnet rundt, der du via Huaweis tilhørende helseapp kan aktivere varsling om den blir for høy over tid. Du kan se dagens pulsutvikling direkte på klokka eller via Huaweis appen, som du også laster ned for å komme i gang (iOS/Android).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer