TEST: Sonim XP3 Enduro

Vel, vi drepte den. Men vi måtte ty til grov mishandling.

TEST: Sonim XP3 Enduro
Publisert
Sist oppdatert

Sonim XP3 er laget for å tåle hardhendt behandling som glatt ville tatt livet av alle andre mobiler du klarer å huske navnet på. Den vil derfor passe perfekt for alle som jobber ute i hardt vær, eller bare oppfører seg som utagerende klovner – enten det nå er med vilje eller ikke.

Så hva får du?

Vel, for å være ærlig: Innmaten er ikke noe særlig å rope hurra for. Telefonen har en ok samtalekvalitet, og fungerer greit til SMS og enkel WAP-lesning. Det alene er selvsagt ikke noe kjøpsargument i dag, her er det altså holdbarheten som er satt i fokus.

Og på papiret ser det riktig så bra ut: Sonim XP3 leveres med en tre års garanti mot nær sagt alt, og fyller du ut et registreringsskjema får du jaggu seks måneder ekstra som en liten bonus.

Vel folkens, det var teorien, nå over til den praktiske delen av testen. Siden våre egne mobiltestere ikke hadde de rette drapsinstinktene hanket vi inn to eksperter på området: Emil, en ekte gateramp fra Oslos beste østkant, og vikingen Kenneth. De fikk stå for herjingen. Og hvordan det gikk? Resultatet i videoen taler for seg selv:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer