TEST: Sony Ericsson C901

En ny dag, en ny kameramobil fra Sony Ericsson. Men hva skiller den fra røkla?

TEST: Sony Ericsson C901
Publisert
Sist oppdatert

I et mobilmarked preget av fallende salg for ordinære mobiler, og økt salg for såkalte smarttelefoner, skal det bli spennende å se hvordan Sony Ericssons (og, for den saks skyld, Nokias) produktportefølje holder følge med salgstrendene.

C901 er den foreløpig siste modellen på mobilprodusentens etter hvert lange liste over dedikerte kameramobiler, og selv om vi etter å ha lekt med mobilen en liten stund sitter igjen med en liten følelse av déjà vu, er spørsmålet om dette likevel være noe for fotoentusiaster?

Supplise?

Som telefon byr ikke C901 på noen overraskelser. Alle som har tatt i en mellomklassemobil fra Sony Ericsson de siste årene vil umiddelbart kjenne seg igjen i både menysystem og tasteutforming.

På denne Cyber-shot-modellen har SE presset sammen elleve knapper og/eller knappefunksjoner over nummertastene, noe som er i overkant mange. Det blir vel trangt rundt "ring" og "avbryt samtale"-knappene, og det er litt for lett å treffe feil knapp.

Navigeringen virker heller ikke fullt så rask som på andre SE-mobiler vi har prøvd i år. Vi trodde først det kunne skyldes det animerte motivet som C901 kommer med ut av esken, men etter å ha valgt et enklere motiv opplevde vi fortsatt at det lugget litt her og der.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer