Huawei Watch 3 Pro

TEST: Strålende batteritid

Men spesielt to ting gjør Huaweis smartklokke utelukket for mange.

HUAWEI WATCH 3 PRO: Huaweis nye smartklokke kjører HarmonyOS, som kan minne litt om watchOS. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
HUAWEI WATCH 3 PRO: Huaweis nye smartklokke kjører HarmonyOS, som kan minne litt om watchOS. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kinesiske Huawei opererer stadig i motvind i Vesten, etter at USA bannlyste dem fra å gjøre forretninger med amerikanske selskaper. Det innebærer blant annet at Huawei ikke kan selge nye smarttelefoner med Android om bord, som har resultert i at Huawei har utviklet sitt eget operativsystem, HarmonyOS, som både kjører på mobiler og smartklokker.

Watch 3 Pro er Huaweis ferske smartklokke med HarmonyOS på plass – et raskt og intuitivt operativsystem som lider under mangel på apper.

Huawei Watch 3 Pro

Det generelle hovedinntrykket er at Huawei Watch 3 Pro er en velbygd klokke i toppsjiktet, den hevder seg mot toppmodeller fra andre produsenter med god batteritid, svært responsiv skjerm og kreative nyvinninger som håndbevegelser for å besvare/avslutte telefonsamtaler og hudtemperatursensor, som vi enn så lenge ikke helt skjønner poenget med. Den måler i hvert fall overflatetemperaturen på huden under klokka.

Vårt førsteinntrykk av klokka er at den er stor. Veldig stor! 48 millimeter kan bli i det største laget hvis man ikke ønsker et for prangende armbåndsur, og på undertegnedes håndledd fører størrelsen til at klokka nærmest «henger og slenger».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer