Sonos Beam 2

TEST: Veldig mye lyd!

Men den største nyheten skuffer oss.

SONOS BEAM GEN 2: Den nye lydplanken til Sonos har støtte for Dolby Atmos, men vi er litt usikre på om du vil merke noe til det. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SONOS BEAM GEN 2: Den nye lydplanken til Sonos har støtte for Dolby Atmos, men vi er litt usikre på om du vil merke noe til det. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sonos har for lengst blitt en favoritt for mange blant multiromssystemer, og har etter hvert også begynt å ta over stuene til folk med sine lydplanker som kan utvide Sonos’ egne høyttalere i et kringlydoppsett.

Først ut var Sonos Playbar, etterfulgt at den fiffige Playbase og deretter Beam, som var et mindre og mer lommevennlig alternativ til de første modellene.

Sonos Beam er blant de smalere lydplankene på markedet – rundt 60 centimeter bred – men kan likevel skilte med god filmlyd og god separasjon mellom venstre og høyre kanal, slik at man får en viss stereofølelse.

Nykommeren

Tre år senere er oppfølgeren her, Sonos Beam Gen 2, som på utsiden kan være vanskelig å skille fra den første modellen.

Dette er nytt:

  • støtte for Dolby Atmos
  • eARC
  • grillen er i polykarbonat, slik som Sonos Arc

Innmaten er kort oppsummert den samme, begge har fem høyttalerelementer, men Beam Gen 2 har en mye kraftigere prosessor og et bredt lydbilde som ifølge Sonos er nærmere et 5.0- enn et 3.0-oppsett, slik som Gen 1.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer