Testkjør programvare på Internett!

Tenk deg å kunne kjøre fullversjoner av de mest vanlige programmene uten å måtte anskaffe dem eller installere dem på din egen PC! Ved hjelp av en virtuell arbeidsstasjon kan du få tilgang til hundrevis av programmer direkte fra din egen nettleser. Programmene kjøres på serveren, og det er kun skjermbildene som sendes over Internett.

Med det virtuelle skrivebordet kan du kjøre et stort antall programmer på serveren til AIS. Det er kun skjermbildene som overføres til din maskin.
Med det virtuelle skrivebordet kan du kjøre et stort antall programmer på serveren til AIS. Det er kun skjermbildene som overføres til din maskin. Vis mer
Publisert

Det amerikanske selskapet Applications and Internet Services (AIS) gir Internettbrukere anledning til å teste ut flere av programmene fra for eksempel Microsoft, Adobe, Lotus eller Corel uten å måtte installere dem på egen PC.

Via AIS sin webside kan du åpne et virtuelt skrivebord på skjermen din hvor du får mulighet til å velge og vrake mellom for eksempel Microsoft Office, Lotus Smartsuite, Claris Works eller Corel Office Professional, for bare å nevne noen av de mange programmene som er tilgjengelig.

PCen blir en arbeidsstasjon

Det eneste du trenger er en liten plugg-in for Netscape eller tidligere versjoner av Inter Explorer (Explorer versjon 3.0 og senere har innebygget denne plugg-in) som lastes ned fra AIS sin side. Deretter får du adgang til serveren til AIS via deres webside, og et virtuelt vindu åpnes på skjermen din.

Dermed har du med ett tilgang til flere hundre av de mest populære programmene som finnes på markedet uten å måtte installere dem eller laste dem over på egen PC. Alt fra tekstbehandlere, Desktop Publishing, grafikk, databaser, regneark til CAD-programmer finnes på serveren til AIS.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer