Texty sender SMS direkte fra Chrome

...så slipper du å fikle med telefonen.

Med Texty sender du SMS direkte fra Google Chrome.
Med Texty sender du SMS direkte fra Google Chrome. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv etter å ha hatt flere smarttelefoner de siste årene, må jeg innrømme at det går unektelig raskere å skrive på et fysisk tastatur enn på telefonskjermen.

På Android-plattformen finnes det flere løsninger som lar deg bruke datamaskinen for å sende og lese meldinger. Vi har tidligere sett på TalkMyPhone, som lar deg sende og motta SMS-meldinger via Googles lynmeldingstjeneste, GTalk. Det skal dog sies at brukergrensesnittet ikke var det mest intuitive, der du var nødt til å sende ulike kommandoer til telefonen for å bytte aktiv kontakt og den slags.

I begrenset betautgave

Mer elegant er Texty; en applikasjon som kjører i bakgrunnen på telefonen din, og som har en tilhørende utvidelse til nettleseren Google Chrome. Tjenesten er foreløpig i privat beta-utgave, og du må derfor legge igjen epostadressen din på Textys hjemmesider om du har lyst til å prøve (vi fikk invitasjon etter en ukes tid).

Når du er ført opp på A-listen, kan du laste ned Texty fra Android Market. Du klikker deg igjennom oppsettet (neste, neste, fullfør) og så er telefondelen av programmet klart til dyst. Dernest laster du ned Texty-utvidelsen til Google-chrome og fullfører oppsettet ved å autentisere deg via Google. I tillegg får du muligheten til å importere Google-kontaktene dine, så slipper du å taste inn telefonnumre manuelt når du skal sende meldinger. Texty legger seg så som en liten knapp ved siden av adressefeltet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer