Ti anbefalte spill til juleferien

Her er spillene vi anbefaler deg å ta en titt på.

SNART FERIE: Har du tid til overs i ferien, finnes det mange morsomme mobilspill å hygge seg med. Foto: ALL OVER PRESS
SNART FERIE: Har du tid til overs i ferien, finnes det mange morsomme mobilspill å hygge seg med. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Juleferien er rett rundt hjørnet, og det betyr en haug av fridager med stengte butikker. Endelig litt tid til å gjøre noe som er gøy!

Derfor har vi samlet ti spill for mobiltelefoner og nettbrett som du kan kose deg med denne julen, og vi håper vi har klart å plukke noe for en hver smak.

Noen av dem er splitter nye, mens andre er spill vi i redaksjonen har hygget oss med de siste månedene.

PS! Hvis du trenger flere spilltips, finner du flere lister i bunnen av artikkelen.

Retry

iOS, Android

Du husker fortsatt Angry Birds, ja? Retry er det nye spillet fra Rovio, som stod bak Angry Birds-suksessen. Dette er en slags avansert variant av Flappy Bird, der du skal styre et fly gjennom baner med hindre, og spillmekanikken er enkel: enten trykker du, hvorpå flyet gasser og flyr litt oppover, eller så trykker du ikke, og da faller flyet mot bakken. Berører du en kant, må du starte på nytt.

Etter hvert blir det ganske avanserte traseer du må igjennom – heldigvis kan du mellomlande på flyplasser for å mellomlagre brettet – enten ved å bruke mynter du har funnet, som også kan kjøpes for ekte penger, eller ved å se på en reklamevideo. Det finnes også hjelpemidler du kan bruke (enten du finner dem eller kjøper dem) slik at alt foregår i sakte film, der du tåler en ekstra trøkk eller lignende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer