Ti fine mobilspill til sommerferien

Mye tid å slå ihjel i sommerferien? Her er ti spillgodbiter på mobilen.

SPILL PÅ FARTEN: Blir det litt ledig tid i sommer, finnes det mange gode mobilspill å slå den ihjel med. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
SPILL PÅ FARTEN: Blir det litt ledig tid i sommer, finnes det mange gode mobilspill å slå den ihjel med. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2020 blir ikke helt som andre somre, der myndighetene fraråder å dra til utlandet, med unntak av noen ganske få land.

For mange av oss betyr det at det er duket for norgesferie, med lange bilturer, overnattinger i telt og hengekøye, campingvogn … eller bare være hjemme på terrassen.

Og selv om det selvsagt er hyggelig å bruke tiden sammen med dem rundt deg, må det være lov å ta et lite avbrekk av og til. Her er ti fine mobilspill du kan tanke opp mobilen med i sommer:

Orbia

iOS (gratis) | Android (gratis)

Det er bare å innrømme det først som sist - jeg er helt hekta på Orbia. Alt spillet handler om å er å taime trykkene sine, der du skal få figuren din fra sirkel til sirkel uten å treffe «monsterne» som surrer rundt mellom dem.

Underveis plukker du med deg powerups, som at tiden går saktere, at du beveger deg raskere og den slags, og det er så herlig tilfredsstillende når du klarer et brett der du har stanget og stanget. Diamantene du samler inn kan du bruke for å låse opp nye figurer, kjøpe deg skjold og andre hjelpemidler. Du kan også kjøpe den slags for ekte penger, men selv har jeg ikke brukt noe mer enn de 30 kronene det koster å fjerne reklamevideoene som dukker opp innimellom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.