Ti måter å bruke selfiestang på

Her får du noen ideer.

KULE VIDEOER: Med selfiestang kan mobilen din fungere omtrent som et actionkamera, og du kan lage kule videoer du kanskje ellers ikke ville fått til! Foto: ALL OVER PRESS
KULE VIDEOER: Med selfiestang kan mobilen din fungere omtrent som et actionkamera, og du kan lage kule videoer du kanskje ellers ikke ville fått til! Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En selfiestang skal hjelpe deg å ta bedre selfies, men hvordan? Og er det noe annet du kan bruke den til?

Her er forslag til ti ting du kan gjøre med en selfiestang.

SE VIDEO: Hva er en selfiestang?

#1: Ta bedre gruppebilder

Poenget med selfiestanga, bortsett fra å få andre til å se rart på deg, er altså å ta bedre selvportretter hvor du får plass til mer i motivet.

Når du får flyttet mobilen lenger vekk fra deg selv, får du blant annet skviset inn flere personer i ett og samme bilde.

Så unngår du at noen bare blir med i form av halve seg. Og så får folk anledning til å konsentrere seg om å smile, fremfor å måtte skvise seg sammen, med alle uheldige ansiktsuttrykk og froskeperspektiv det måtte medføre.

#2: Ta fine matbilder ovenfra og ned

Denne har vi rappet fra nettstedet AX3, men selfiestanga kan komme godt med om du er blant dem som liker å ta bilder av maten din. For eksempel til matbloggen din eller Instagram.

Hold selfiestanga oppover, og bøy kameraet nedover, og så vil du få den aller beste vinkelen å ta det bedre matbildet rett ovenfra og ned, og det uten å måtte reise deg opp fra stolen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer