iOS 11-hemmelighetene

Ti skjulte iPhone-funksjoner

Trodde du at du kjente til alle tingene du kunne gjøre med mobilen din? Da bør du ta en titt på denne listen.

SKJERMOPPTAK: Legg denne knappen til i Kontrollsenteret, så kan du for eksempel lage instruksjonsvideoer av ting du foretar deg på skjermen. Foto: Bjørn Eirik Loftås
SKJERMOPPTAK: Legg denne knappen til i Kontrollsenteret, så kan du for eksempel lage instruksjonsvideoer av ting du foretar deg på skjermen. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apples iOS 11 har allerede blitt oppdatert tre ganger i skrivende stund, og nå er det ikke lenger mange grunnene til å ikke oppgradere - for de fleste av oss.

Vi har allerede fortalt deg om mange av de store nyhetene, men det finnes også noen fiffige andre nyheter som kanskje ikke har fått like stor oppmerksomhet.

Her har vi samlet ti av dem:

#1: Smart Invertering

Lei av lyse iPhone-bakgrunner? Da bør du titte nærmere på det nye valget Smart invertering, som snur om på fargene på skjermen. Joda, du kunne invertere fargene før også, men da ble også innhold som bilder, videoer og apper også invertert - noe som ikke så helt bra ut. Smart invertering hopper glatt over de tingene som ikke skal inverteres og voila - endelig en skikkelig Dark Mode på iPhone.

Aktiveres ved å trykke Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet > Skjermtilpassing > Inverter farger.

#2: Ta opp det som skjer på skjermen

Kjempenyttig nyhet som gjør det enkelt å lage opptak av ting du gjør på mobilen. I stedet for å reise til tante Ulrikke for å sette opp eposten hennes, kan du sende henne et videoopptak som viser hvordan hun gjør det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer