Ti smarte Android-apper mange aldri har hørt om

Her er det nok noen som har gått under radaren hos de fleste.

FULL KONTROLL: Buzzkill er én av dagens omtalte apper, som gir deg ekstra god kontroll på varsler som tikker inn. Foto: Pål Joakim Pollen
FULL KONTROLL: Buzzkill er én av dagens omtalte apper, som gir deg ekstra god kontroll på varsler som tikker inn. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Både på iOS og Android finnes det en jungel av apper. Google Play butikk, som for de fleste Android-brukere er den foretrukne app-butikken, har rundt tre millioner apper å by på.

Det betyr på ingen måte at det er tre millioner kvalitetsapper, for her finner du alt mulig i svært varierende kvalitet. På Android finnes det dessuten flere app-butikker enn Google sin, som Huaweis AppGallery, APKPure eller F-droid.

Ja, du kan til og med laste ned apper fra hvor som helst på nettet om du så vil, noe du blant annet må gjøre med Norsk tippings app, siden gambling-apper ikke er tillatt i Play butikk.

Under finner du ti ikke alt for kjente godbiter vi har funnet den siste tiden, som kan være verdt en nedlasting:

Taptap

Både Android 11 og iOS 14 kommer med en ny funksjon denne høsten - muligheten for å prikke to ganger med fingeren på baksiden av telefonen for å ta skjermbilde, starte kameraet, starte en vilkårlig app eller lignende (du kan velge selv).

Men hvorfor vente? Appen Taptap gir deg muligheten allerede i dag. Når du har installert appen og gitt den tilgjengelighetstilgang, går du inn på gesture og velger telefonen som ligger nærmest i størrelse til din, typisk enten Pixel 4 eller Pixel 4 XL.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer