Tilbake til hverdagen

I morgen er det første arbeidsdag for mange i det nye året. Her er noen spill som kan lette overgangen fra høytid til hverdag.

Det er først og fremst eiere av den aldrende iPhone 3G som opplever problemer etter oppgradering til iOS4. Foto: Apple
Det er først og fremst eiere av den aldrende iPhone 3G som opplever problemer etter oppgradering til iOS4. Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I romjula skal de fleste av oss senke skuldrene, sette oss ned og slappe helt av. Det er gjerne den tiden på året hvor man kan gjøre det man ellers ikke har tid til.

Derfor kan det bli svært brutalt når det igjen er tid for å smøre matpakke og pendle til jobb. Pendlere som reiser kollektivt, kan forsøke å glemme det overfylte transportmiddelet, og heller spille seg bort. Her er et knippe spill til iPhone og iPod Touch som lar deg gjøre akkurat det.

Brettspill

Ingenting er som å kose seg med brettspill i jula, men mange familier kan oppleve at det blir litt dårlig stemning når lillebror knuser far i Risk. Kanskje iPhone-versjonen kan være en erstatning, samtidig som julefreden i huset beholdes?

Det finnes flere alternativer. Lux Touch er gratis, og fungerer omtrent som brettspillversjonen av Risk. Men i motsetning til den fysiske versjonen, kan du ikke lagre spillet, ingen familiemedlemmer blir sure på deg fordi de andre rotter seg sammen og du må spille alene.

Kontrollene er veldig enkle: Bruk fingeren til å plassere ut hæren din, og ta så mange land som mulig. I begynnelsen av hver runde får du forsterkninger. For å angripe et land velger du landet du vil angripe fra, og trykker på landet du vil angripe (de må ligge ved siden av hverandre). Kontrollerer du et helt kontinent får du ekstra forsterkninger, og du får et forsterkningskort for hver runde hvor du tar et land fra fienden. Tre kort med forskjellige symboler gir flest forsterkninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer