Curve:

Tilbyr Apple Pay uten bankbytte

Curve kobler seg til et hvilket som helst bankkort.

SNART SLUTT: Etter 27. august kan ikke lenger Sbanken-kunder bruke Apple Pay. Men det finnes imidlertid en løsning. Foto: Kirsti Østvang
SNART SLUTT: Etter 27. august kan ikke lenger Sbanken-kunder bruke Apple Pay. Men det finnes imidlertid en løsning. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det føles herlig moderne å betale i butikken med mobiltelefonen eller smartklokka, snarere enn å fiske frem lommeboka og bankkortet.

Og fortsatt opplever vi enkelte steder at de bak kassa nærmest måper i det vi stryker mobiltelefonen mot bankterminalen for å betale, der de etterpå virkelig må dobbeltsjekke på sin skjerm om vu faktisk har betalt.

Selv om mulighetene for å betale med mobiltelefonen, smartklokka eller treningsarmbåndet blir stadig flere, er det fortsatt ikke slik at alle banker støtter alle teknologier.

Eksempelvis får du ikke brukt Apple Pay om du er kunde hos DNB eller Sparebank1. Og så er det andre banker igjen som ikke støtter for eksempel Fitbit Pay eller Garmin Pay.

Da Apple Pay ble lansert i Norge sommeren 2018 var Nordea en av få banker som var med fra start, og allerede etter noen dager kunne de melde om tusenvis av nye kunder.

Det er med andre ord tydelig at slike ting er viktig for mange. Noe vi så fikk et nytt eksempel på da kundene strømmet til blant annet Bulder etter at Sbanken varslet at de kutter støtten.

Alle bankkort i ett

Men om du skulle være kunde hos en bank, som nettopp Sbanken, som mister støtten for Apple Pay i august, finnes det en løsning uten at du trenger å bytte bank:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer