Curve:

Tilbyr Apple Pay uten bankbytte

Curve kobler seg til et hvilket som helst bankkort.

Vi fikk prøve Apple Pay på iPhone og Apple Watch i Oslo! Se hvordan det fungerer til å betale i butikk, og hvordan du også kan handle på nett med Apple Pay. Med: Kirsti Østvang Video/redigering: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det føles herlig moderne å betale i butikken med mobiltelefonen eller smartklokka, snarere enn å fiske frem lommeboka og bankkortet.

Og fortsatt opplever jeg enkelte steder at de bak kassa nærmest måper i det jeg stryker mobiltelefonen mot bankterminalen for å betale, der de etterpå virkelig må dobbeltsjekke på sin skjerm om jeg faktisk har betalt.

Selv om mulighetene for å betale med mobiltelefonen, smartklokka eller treningsarmbåndet blir stadig flere, er det fortsatt ikke slik at alle banker støtter alle teknologier.

Eksempelvis får du ikke brukt Apple Pay om du er kunde hos DNB eller Sparebank1, og sistnevnte har heller ingen støtte for Google Pay. Og så er det andre banker igjen som ikke støtter for eksempel Fitbit Pay eller Garmin Pay.

Da Apple Pay ble lansert i Norge sommeren 2018 var Nordea en av få banker som var med fra start, og allerede etter noen dager kunne de melde om tusenvis av nye kunder, ifølge ITavisen. Det er med andre ord tydelig at slike ting er viktig for mange.

Alle bankkort i ett

Men om du skulle være kunde hos en bank som ikke støtter Apple Pay, finnes det en løsning:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer