Tilkoblet – men ikke på nett

Publisert

Når alt det elektriske var i orden startet vi opp Eunett Traveller, som skal gjøre det mulig å koble seg opp fra en rekke steder i verden. Det består av programvaren Connection Manager, og en telefonliste over tilknytningsnumrene i de landene som inngår i samarbeidet.Problemet var at vi ikke fikk noen forbindelse. Modemet skrek og hylte sine velkjente toner, men vi ble avvist av systemet.Vi tok med oss både PC og modem og dro hjem til våre venner. Der har de rask tilknytning via kabel, og dessuten trådløst nettverk mellom mors Mac, fars bærbare G3 og ungene sin iMac. En ren Mac-verden med andre ord.Vi forsøkte å koble oss opp igjen via husets telefonlinje, men ble stadig avvist. Her måtte det andre løsninger til.

Amerikanske tilbydere

Vi fikk samlet sammen tre CD-er fra diverse magasiner, som tilbød forskjellige former for gratis tilknytninger. Av disse fikk vi to til å virke, siden vi tenkte at det kunne være greit med en ekstra løsning i bakhånd. Begge disse, fra Excite og Earthlink, installerte egne oppstartsprogrammer hvor man fritt velger telefonnumre i stat/by for tilknytning. Praktisk på reise, trodde vi.Tilbake på hotellet var det ingen ting som virket igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer