Tips til bedre batteritid i iOS 7

Sluker iPhone eller iPad strøm etter oppdateringen?

NY PROGRAMVARE: Synes du at din iPhone eller iPad går fortere tom for strøm etter iOS 7-oppdateringen? Det kan være flere grunner til det.  Foto: Kirsti Østvang
NY PROGRAMVARE: Synes du at din iPhone eller iPad går fortere tom for strøm etter iOS 7-oppdateringen? Det kan være flere grunner til det. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apples nyeste operativsystem kommer med masse nye funksjoner, men dessverre betyr enda flere funksjoner som regel større strømforbruk.

Og er det noe vi verdsetter høyt med mobilene og nettbrettene våre, er det så lang batteritid som mulig.

Flere mener de har merket en nedgang i batteritiden etter oppdateringen, men teknologi-nettstedet Ars Technica har undersøkt, og funnet ut at iOS 7 tømmer batteriet raskere enn iOS 6.1.

Mange av de nye funksjonene er også skrudd på som standard, og kjenner du ikke til dem, er det ikke så lett å finne syndebukkene.

Så hva kan du gjøre? Vi har samlet sammen tips for å forlenge batteritiden. Merk at noen av dem gjelder for alle iOS-enheter, mens noen krever at iOS 7 er installert. Sistnevnte er markert med en stjerne.

Fersk på iOS 7? Her er triksene du bør kunne!

Skru ned lysstyrken: En gammel klassiker hva gjelder å spare batteritid på alle elektroniske dingser.

I iOS 7 er dette enklere enn noensinne. I stedet for å måtte gå inn i Innstillinger, kan du gjøre det via den nye kontrollsenter-menyen. Bare dra fingeren opp fra bunnen av skjermen på iPhone eller iPad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer