To billigtelefoner fra Siemens

Fargetelefoner og MMS-muligheter blir stadig billigere. Nå introduserer Siemens to nye telefoner til rimelig pris.

Publisert
Sist oppdatert
To billigtelefoner fra Siemens
To billigtelefoner fra Siemens


De to nye modellene som ble lansert i går heter C62 og A60. Begge er relativt ukompliserte og enkle å bruke, og den ene av de - C62 - har støtte for et digitalt kamera som kan kobles til. Telefonen markedsføres som en enkel måte å dele bilder med venner og bekjente på, og kameraet som kan kobles til har blant annet innebygd blitz, noe som ikke er så vanlig blant andre produsenter.

C62 er for øvrig en temmelig stilig telefon, dominert av sølvfarger og med rette linjer. Den har muligheter som kreves av en kompetent mobil i dag, som polyfoniske ringetoner, Java-spill og GPRS. Vekten er på lette 85 gram, og den skal være tilgjengelig i løpet av oktober 2003.

Den andre mobilen Siemens viste frem er enda mindre komplisert. A60 har kun basisfunksjonalitet, men designerne har klart å skvise inn en fargeskjerm som støtter 4096 farger. Det er plass til polyfoniske ringelyder, utbyttbare deksler og triband-støtte. Dessverre ingen MMS-muligheter her.

Denne telefonen veier også 85 gram, og skal være tilgjengelig i løpet av oktober.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer