To megapiksler fra Sony Ericsson?

RYKTER: Er dette Sony Ericssons nye supermobil? Det har nylig dukket opp informasjon om denne nye, lekre telefonen med bedre kamera enn noe annet på det norske markedet. Se detaljene her!

Publisert
Sist oppdatert

Nå som mobiltelefoner med 1.3 megapiksel-oppløsning på de innebygde kameraene har begynt å bli gammelt nytt, er det på tide å bevege seg videre. To megapiksel er den neste grensen, og Sony Ericsson ser ut til å være først ute. I følge rykter og bilder som har dukket opp på diverse forum i det siste, gjør selskapet seg klart til å lansere en slik telefon i nærmeste fremtid.

Ut fra bildene ser mobilen ut som en etterfølger av velkjente T630, med samme tastatur, omtrent identisk layout og fargesammensetting. Spesifikasjonene er naturligvis et godt stykke høyere. Først og fremst kan mobilen ta bilder på opptil to megapiksler, og kameraet har innebygd autofokus. I tillegg har telefonen blitz.

Skjermen støtter 262.000 farger og har oppløsning på 176x220 punkter, telefonen støtter også EDGE, Bluetooth 1.2, infrarødt, har 90 MB internminne og plass til Memory Stick DUO-minnekort.

I følge ryktene skal telefonen ha betegnelsen T650 eller F700. Det sies at den offisielle lanseringen skal finne sted den 14. februar, og da får vi selvsagt bekreftet hvorvidt disse ryktene stemmer eller ikke. Inntil videre venter vi i spenning!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.