To megapiksler og musikk fra Sony Ericsson

MOBILNYHET: Endelig har Sony Ericsson vist frem sine nye mobiltelefoner, med imponerende kamera- og musikkmuligheter. Her er den nye Walkman-mobilen!

Publisert
Sist oppdatert

Ryktene har som vanlig gått i flere uker nå, og i dag har Sony Ericsson lettet sløret fra sine ferskeste modeller. Og det er noen temmelig kule telefoner de hadde å vise frem.

Sony Ericsson K750 har vært mye omtalt (med kodenavnet Clara), og ryktene har vist seg til å stemme. Det er en telefon som skal videreføre tradisjonen fra T610/630-serien og har derfor en design som ikke er helt ulik de eldre telefonene, med tilsvarende utseende på tastaturet og formfaktor.

Spesifikasjonsmessig er likevel telefonen svært spennende. Den store nyheten er to megapiksels oppløsning på kameraet, og Sony Ericsson lover at kvaliteten på bildene overgår alt som er tilgjengelig på mobilmarkedet i Norge i dag. Kameraet har autofokus, 4x zoom, fjerning av røde øyne, fotolys og et intuitivt brukergrensesnitt. I tillegg skal det være mulig å koble til en ekstern blitz som gir enda kraftigere belysning.

K750 er selvsagt utstyrt med Bluetooth, og du skal kunne overføre bilder direkte til printere for høykvalitetsutskrifter. Telefonen kan også kobles til en datamaskin via USB og overføre bilder, musikk og video raskt og effektivt. Det er støtte for Memory Stick Duo-minnekort på opptil 2 GB, mens telefonen selv har internminne på 32 MB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer