To nye fra Samsung

MOBILNYHET: Endelig lanserer Samsung en EDGE-telefon, samt en ny musikkmobil. Les detaljene om de nye lekkerbiskenene!

To nye fra Samsung
Publisert
Sist oppdatert

Litt sent, men godt - Samsungs første EDGE-utstyrte mobil er klar, og den har i tillegg en del andre, spennende funksjoner. E340E er en klapptelefon, som de aller fleste fra Samsung, og har klare likhetstrekk med noen av selskapets billigmodeller. Den er imidlertid mye mer avansert: EDGE gir brukerne betydelig raskere overføringshastighet enn vanlig GPRS, og følgelig egner telefonen seg godt til mer profesjonelle oppgaver. I tillegg har den Bluetooth for trådløs kommunikasjon med andre enheter.

Videre har E340E også plass til MP3-spiller, og den innvendige skjermen støtter 65.000 farger. Kamera er selvsagt innebygd, men med en oppløsning på bare 640x480-piksler. Kameralinsen kan for øvrig roteres rundt.

Ellers har den de fleste forventede funksjoner, som trippelbånd, wap 2.0, MMS og java. Mobilen kommer i butikk i juli, til en pris på 2390 kroner.

En kanskje litt mer spennende modell heter E730, og er en megapiksel telefon med FM-radio og MP3-spiller. Samsung har hittil ikke hatt mobiler med innebygd radio, selv om Nokia og Sony Ericsson har satset på slike i lengre tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.