To nye fra Sony Ericsson

T68i får snart en etterlengtet oppfølger. Sony Ericsson viste nemlig frem to nye mobiltelefoner i går, og vi likte det vi så.

T310
T310 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På en pressekonferanse i går presenterte Sony Ericsson to nye mobiltelefoner. Begge er oppdateringer av tidligere modeller, men har likevel nok av nye og spennende funksjoner.

Den første telefonen heter T310, og er en direkte etterfølger av lavprismodellen T300. På innsiden er det ikke så mye nytt, men telefonen har fått en ny design, som er definitivt mer tiltalende enn originalen. Telefonen er mindre, slankere og penere. Fokuset er nok en gang på spill, og det følger med flere spill på kjøpe, i tillegg til at flere titalls nye kan lastes ned. Et av spillene som følger med er en mobil versjon av Tony Hawk's Pro Skater 4, som har gått sin seiersgang på samtlige spillkonsoller i fjor høst.

Telefonen har en behagelig joystick og force feedback-aktig vibrasjon for å optimalisere spillopplevelsen. Ellers har den fargeskjerm som støtter 256 farger (samme type som i T68i og T300), MMS, GPRS, polyfoniske ringelyder og det meste av andre funksjoner.

T310 kommer i salg allerede i løpet av mars, og skal koste rundt 2.000 kroner.

Flott proffmodell

T610
T610 Vis mer
Kameraet på T610
Kameraet på T610 Vis mer


Den mest spennende nyheten heter T610, og skal erstatte suksessen T68i. Her er det blitt gjort en god del forandringer: Først og fremst er designen på telefonen helt annerledes fra T68i, og den ser virkelig pen ut. Dessuten er den meget avansert teknisk. Det første man legger merke til er den nydelige skjermen, som støtter hele 65.000 farger. Skjermen har høy oppløsning, og det så virkelig flott ut. Dessuten har Sony Ericsson utviklet et helt nytt menysystem som skal øke brukervennligheten ytterligere.

Telefonen har også innebygd kamera, noe som fremdeles ikke er vanlig på telefoner på denne kompakte størrelsen. Kameraet er av samme type som det vi finner En ny funksjon, som heter QuickShare, skal gjøre det enda enklere å ta bilder og sende dem videre.

T610 har 2 MB minne innebygd, men dessverre er det ingen støtte for eksterne minnekort.

Selvfølgelig har T610 alle funksjoner som kreves av en avansert mobiltelefon i dag - Bluetooth, MMS, GPRS, polyfoniske ringelyder (du kan til og med komponere dine egne polyfoniske lyder), trippelbånd og Java. Den veier 95 gram, har en standbytid på 13 dager og taletid på 14 timer. Den skal komme i butikkene før sommeren, med en prislapp på 4-5.000 kroner. Vi gleder oss virkelig til å bli bedre kjent med denne modellen, da den så meget stilig ut.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer