To nye fra Sony Ericsson

T68i får snart en etterlengtet oppfølger. Sony Ericsson viste nemlig frem to nye mobiltelefoner i går, og vi likte det vi så.

T310
T310 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På en pressekonferanse i går presenterte Sony Ericsson to nye mobiltelefoner. Begge er oppdateringer av tidligere modeller, men har likevel nok av nye og spennende funksjoner.

Den første telefonen heter T310, og er en direkte etterfølger av lavprismodellen T300. På innsiden er det ikke så mye nytt, men telefonen har fått en ny design, som er definitivt mer tiltalende enn originalen. Telefonen er mindre, slankere og penere. Fokuset er nok en gang på spill, og det følger med flere spill på kjøpe, i tillegg til at flere titalls nye kan lastes ned. Et av spillene som følger med er en mobil versjon av Tony Hawk's Pro Skater 4, som har gått sin seiersgang på samtlige spillkonsoller i fjor høst.

Telefonen har en behagelig joystick og force feedback-aktig vibrasjon for å optimalisere spillopplevelsen. Ellers har den fargeskjerm som støtter 256 farger (samme type som i T68i og T300), MMS, GPRS, polyfoniske ringelyder og det meste av andre funksjoner.

T310 kommer i salg allerede i løpet av mars, og skal koste rundt 2.000 kroner.

Flott proffmodell

Den mest spennende nyheten heter T610, og skal erstatte suksessen T68i. Her er det blitt gjort en god del forandringer: Først og fremst er designen på telefonen helt annerledes fra T68i, og den ser virkelig pen ut. Dessuten er den meget avansert teknisk. Det første man legger merke til er den nydelige skjermen, som støtter hele 65.000 farger. Skjermen har høy oppløsning, og det så virkelig flott ut. Dessuten har Sony Ericsson utviklet et helt nytt menysystem som skal øke brukervennligheten ytterligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer