To nye mobiler fra Nokia på vei

Nå har Nokia tilsammen 8 MMS-mobiltelefoner på markedet (eller underveis). Her er de to ferskeste.

Publisert
Sist oppdatert

Ingenting tyder på at Nokia senker farten med det første. Nå har de nemlig oppgradert sitt telefonutvalg med to nye modeller - en oppgardering av en kjent telefon, og én svært interessant nyhet.

La oss begynne med 3510i, som er en forbedret versjon av 3510 - som vi testet i denne artikkelen. Utvendig er telefonen lik, med det samme behagelige tastaturet, men nå har den fått en fargeskjerm med støtte for 4.096 farger. Det er ikke alt, telefonen kan nemlig også både sende og motta MMS-meldinger (den forrige utgaven kunne bare motta MMS, og det kun i gråtoner). I tillegg har den Java-teknologi som gjør det mulig å laste ned spill.

Telefonen er i første rekke rettet mot ungdomssegmentet, og har derfor massevis av utskiftbare deksler, polyfoniske ringetoner, og muligheten til å laste ned snadder fra Club Nokia-nettsidene.

Vekten på telefonen er 106 gram og standbytiden er opgitt til å vare i 13 dager. Den kommer i fjerde kvartal 2002, og prisen vil ligge på rundt 2.000 kroner.

Kamera til massene

Den andre, og mest spennende nyheten, er 3650. Den kan karakteriseres som en oppgradert versjon av kameramobilen 7650 (som vi har testet i denne artikkelen). Den har alle funksjonene til 7650: VGA-kamera, den samme store fargeskjermen og samme Symbian-operativsystem. Det slutter imidlertid ikke der - telefonen har tre bånd (7650 hadde kun to), forbedret Bluetooth-funksjonalitet med støtte for stemme, og kanskje den hyggeligste nyheten av alle: MMC-minnekort. Mangelen på minnekort i 7650 plaget oss, da det innebygde minnet fort ble fylt med bilder og e-post. Dette vil ikke lenger være et problem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer