To nye Pebble-smartklokker og en bitteliten Spotify-spiller

Blir Core den nye iPod Shuffle?

TRE NYE PRODUKTER: Pebble har hatt stor Kickstarter-suksess tidligere. Nå ser det ut til å gå mot ny rekord. Foto: PEBBLE
TRE NYE PRODUKTER: Pebble har hatt stor Kickstarter-suksess tidligere. Nå ser det ut til å gå mot ny rekord. Foto: PEBBLE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2012 ble smartklokka Pebble lansert som et Kickstarter-prosjekt, og skaperne dro inn over ti millioner dollar, som gjorde prosjektet til det mest innbringende noensinne.

Et par år senere var det duket for nok en runde; da med Pebble Time – med fargeskjerm. Da passerte selskapet 20 millioner dollar, og fremdeles står det seg som det mest innbringene Kickstater-prosjektet noensinne, foran The Coolest Cooler, som på tross av over 13 millioner dollar i finansiering fortsatt ikke har klart å levere produktet sitt til alle som backet prosjektet.

LES OGSÅ: Hva er Kickstarter?

Tre nye produkter

Nå ser det ut til at Pebble vil prøve å sette nok en rekord. Etter bare et døgn på Kickstarter har selskapet allerede fått inn over seks millioner dollar fra brukerne, og med en finansieringsperiode på fem uker kan det se ut til å bli en ny toppnotering på Kickstarters «Most funded»-side.

Denne gangen er det snakk om tre nye produkter:

Pebble 2 – oppfølgeren til den originale Pebble-klokkaPebble Time 2 – oppfølgeren til Pebble TimePebble Core – en splitter ny enhet

Dette er Pebble Core

Starter vi med nykomlingen er dette en enhet som kan minne litt om en iPod Shuffle. Den har 4 GB innebygd lagringsplass, men i stedet for å mate den med MP3-filer, er den kompatibel med Spotify. Dermed kan du enten lagre musikk, podkaster og lignende på Core, eller strømme direkte fra nett, siden den også er 3G-kompatibel (forutsatt at du har satt i et SIM-kort).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer