To viktige Windows Phone-nyheter

Ny WiMP og Facebook Messenger på plass.

App-utvalget til Windows Phone blir stadig bedre.  Foto: Bjørn Eirik Loftås
App-utvalget til Windows Phone blir stadig bedre. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

App-utvalget vil for mange alltid være blant de aller viktigste argumentene for eller mot en smartmobil. I øyeblikket er det iPhone- og Android-eiere som kan meske seg i det aller største utvalget, og som alltid får tilgang til de store snakkisene først.

Windows Phone har fortsatt et stykke igjen, men stadig dukker det opp app-utgivelser som korter ned avstanden opp til markedslederne.

Les også: Instagram og Waze klar for Windows Phone

Ny WiMP

I dag slapp den norske streamingtjenesten WiMP en stor oppdatering av deres Windows Phone-app, og bekrefter dermed at de definitivt tar plattformen på alvor. Oppdateringen byr på en rekke nyheter og forbedringer, blant annet topplister, kobling mot Last.FM, fyldigere artistinformasjon og forbedret Facebook-integrasjon.

Designen har også fått seg en ansiktsløftning, blant annet er det blitt mulig å feste favorittalbum, artister og spillelister til startsiden for rask tilgang.

Her er noen skjermbilder fra oppdateringen:

Tidligere har også Spotify bekreftet at de snart har klar en større oppdatering klar til deres Windows Phone-app, men det er foreløpig uklart om den vil kunne brukes av gratisabonnenter.

Les også: DinSide tester mobiltelefoner

Endelig Facebook Messenger

Brukere av iPhone og Android har i snart to år hatt muligheten til å chatte med Facebook-venner ved å bruke en dedikert Messenger-app. Denne har ikke vært tilgjengelig for Windows Phone-brukere, men i går kom nyheten om at Facebook omsider har en app klar.

Den har alle funksjonene du finner på Android og iOS, inkludert tekst- og multimediemeldinger, gruppesamtaler, klistremerker, stedsangivelse, lesebekreftelser, varsler og full historikk. Du får også muligheten til å være innlogget med appen kjørende i bakgrunnen.

Skjermbilder:

Tilgjengelighet

Begge appene er enten på plass eller på vei til Windows Phone Store i skrivende stund.

Samleside: Windows Phone

Flere ferske mobilsaker på DinSide.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer