TEST: OnePlus 8T

Toppmodell på tilbud

Til rundt halve prisen av en iPhone 12 Pro-modellene får du en knalltelefon.

MEGET GOD: Til under 7.000 kroner fremstår OnePlus 8T som et meget attraktivt kjøp. Foto: Pål Joakim Pollen
MEGET GOD: Til under 7.000 kroner fremstår OnePlus 8T som et meget attraktivt kjøp. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens flere av toppmodellene for lengst har passert 10.000-kronersmerket, går det også an spare de siste tusenlappene og allikevel få en toppmodell.

Det er OnePlus 8T et skinnende eksempel på. For med en pris som starter på drøye 6.500 kroner er dette en særdeles interessant telefon for deg som ikke har budsjett til eller er villig til å bruke for mye penger på en ny telefon.

De siste årene har OnePlus nemlig seilet opp som en av de absolutt mest attraktive Android-produsentene i våre øyne, med telefoner som gir deg mye for pengene.

Dessuten har selskapet svært godt rykte på seg for å oppdatere telefonene sine kjapt til nye Android-versjoner. De to siste rundene har OnePlus-eiere kunnet laste ned den nyeste Android-versjonen samme dag som den har blitt sluppet.

Fantastisk skjerm og flyt

OnePlus var blant de første produsentene som leverte mobilskjermer med mer enn tradisjonelle 60 Hz bildefrekvens, der OnePlus 7 Pro bød på 90 Hz. På vårens 8 Pro-modell økte dette til 120 Hz, og det er også bildefrekvensen på dagens testprodukt, 8T.

Det gjør at alt av animasjoner, skrolling den slags går særdeles flytende for seg, men ikke bare det – OnePlus har et særdeles velsmurt brukergrensesnitt i OxygenOS, der det så å si aldri er småhikking å spore enten vi feier gjennom menyer, sveiper mellom kjørende apper eller hva det måtte være.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer