Xiaomi Poco F2 Pro

Toppmodell til 5.000 kroner

Koster halvparten av sammenlignbare konkurrenter.

HALV PRIS: Der flere toppmodeller koster over 10.000 kroner, skal Xiaomi/Poco bare ha 499 euro for Poco F2 Pro. Foto: Poco
HALV PRIS: Der flere toppmodeller koster over 10.000 kroner, skal Xiaomi/Poco bare ha 499 euro for Poco F2 Pro. Foto: Poco Vis mer
Publisert

Det er flere av dagens mobiltoppmodeller som passerer 10.000-kronersmerket, men den nye toppmodellen fra Xiaomi-eide Poco er særdeles aggressivt priset, med en pris på 500 euro her i Europa, som med dagens svake kronekurs tilsier rundt 5.500 kroner.

Billig var også forgjengeren, Pocophone F1, som vi testet på denne tiden i fjor. Den hadde en prislapp på 3.500 kroner, men var godt på høyde med telefoner som den gangen kostet det dobbelte.

Full pakke

For selv om telefonen bare koster rundt 5.000 kroner, får du her maskinvare som er plukket fra øverste hylle.

Prosessoren er Qualcomms toppmodell, Snapdragon 865, som også sitter i mange andre toppmodeller, som OnePlus 8 Pro og ikke-europeiske utgaver av Samsungs S20-modeller. Telefonen kommer i to konfigurasjoner, med 6 GB RAM/128 GB lagring og 8 GB RAM/256 GB lagring. Begge utgavene har den raskeste UFS 3.1-lagringen, og sistnevnte har dessuten LPDDR5-minne.

Forgjengeren manglet NFC-brikke, som blant annet brukes til mobilbetaling, men den er på plass på F2 Pro. Det samme er støtte for 5G og WiFi 6. Batteriet er på svært solide 4700 mAh, og med i pakken får du en 33 watts lader.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer