TEST: Motorola Moto Z2 Force

Toppmodellen med uknuselig skjerm

… og ønsker du deg mer batteri, er det bare å hekte på et.

UKNUSELIG: Du skal ikke trenge å bekymre deg for å miste Moto Z2 Force. Den såkalte «ShatterShield»-skjermen skal i praksis være uknuselig. Foto: Pål Joakim Pollen
UKNUSELIG: Du skal ikke trenge å bekymre deg for å miste Moto Z2 Force. Den såkalte «ShatterShield»-skjermen skal i praksis være uknuselig. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange nordmenn forbinder Motorola med en liten murstein av en mobiltelefon med et lokk som måtte brettes opp og en antenne som måtte dras ut, og som var ganske populær her til lands på begynnelsen av 90-tallet.

For det skal sies at selskapet ikke har vært så frempå med salget her til lands etter smarttelefonenes inntog. Sjelden ser man reklame for produktene deres, og markedsandelen er ikke spesielt høy, selv om de har klint til med noen godbiter spesielt i det rimeligere segmentet de siste par årene.

Så seint som fem måneder siden gav vi våre tomler opp til modellen G5 Plus, som vi mente egentlig var en god nok telefon for de fleste av oss. Den koster i skrivende stund under 2.500 kroner i de rimeligste butikkene og er et svært godt kjøp.

Men Motorola har mer i arsenalet sitt en billigmodeller. Dagens testprodukt, Z2 Force, koster 8.000 kroner; altså på høyde med de fleste andre toppmodeller nå om dagen.

Uknuselig glass

Force-biten av produktnavnet er der fordi denne telefonen skal tåle en trøkk. Faktisk går Motorola så langt som å si at ShatterShield-skjermen er uknuselig på denne telefonen, og gir ifølge nettsidene sine fire års garanti nettopp mot at skjermen knuser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer