Bowers & Wilkins

Trådløse ørepropper med unik funksjon

Bowers & Wilkins første uten en tråd.

P17 TRUE WIRELESS: Britiske Bowers & Wilkins blir en ny utfordrer i markedet for trådløse ørepropper. Foto: Bowers & Wilkins
P17 TRUE WIRELESS: Britiske Bowers & Wilkins blir en ny utfordrer i markedet for trådløse ørepropper. Foto: Bowers & Wilkins Vis mer
Publisert

Bowers & Wilkins introduserer for første gang helt trådløse ørepropper med støydemping, og begir seg inn i et interessant marked som har vekst i popularitet de seneste årene.

P15 og P17 er navnene på de nye modellen fra Bowers & Wilkins som tar opp kampen med Apple, Samsung, Bose og Jabra, for å nevne noen.

P17 True Wireless

Toppmodellen er P17 True Wireless og kan skilte med støtte for blant annet 24-bit høykvalitetslyd, som blant annet støttes Tidal og snart Spotify, og vil ifølge Bowers & Wilkins gi overlegen lydkvalitet.

På plass er også støtte for aptX Adaptive som skal gi mer stabil overføring av lyd og samtidig mindre forsinkelse i overføringen, slik at man unngår at lyden henger etter bildet. P17 støtter også AAC, som Apple sverger til på sine iPhone-modeller.

Trådløse ørepropper med unik funksjon

Som konkurrentene har P17 også aktiv støydemping som ved hjelp av seks mikrofoner, tre på hver propp, skal filtrere bort støy fra omgivelsene.

En av de unike funksjonene til P17, er Audio Retransmission Case, som gjør at etuiet kan brukes til å videresende lyd fra for eksempel underholdningsskjermen på et fly til øreproppene, som gjør at du slipper å koble til med ledning. Det gjøres med en 3,5mm til USB-C-overgang som kobles til etuiet, som deretter sender lyden videre til proppene, og kan også brukes på eldre utstyr uten Bluetooth-muligheter.

Det medfølgende ladeetuiet har støtte for trådløs lading og hurtiglading, og 15 minutter lading skal gi 2 timer brukstid for P17. Fullt oppladet holder øreproppene i 4 timer, i tillegg gir ladeetuiet ytterligere 4 oppladinger, altså med 20 timers total spilletid.

Foto: Bowers & Wilkins
Foto: Bowers & Wilkins Vis mer

P15

Hovedforskjellen mellom P15 og P17 er at førstnevnte ikke støtter lyd i 24-bit og ei heller aptX Adaptive, «kun» aptX, men til gjengjeld har P15 bedre batteritid med inntil 4,5 timer brukstid og 24 timer fra ladeetuiet.

P15 har også aktiv støydemping som drives av to mikrofoner

Bowers & Wilkins er kjent for å lage eksklusive produkter i høy kvalitet, så prisen på de trådløse proppene er også deretter. P15 lanseres med en veiledende utsalgspris på 2698 kroner, mens P17 koster 4298 kroner, så gjenstår det å se om de lever opp til prislappen.

P15 True Wireless er tilgjengelig i en hvit og en sort variant og P17 i grå og hvit.

Begge ble tilgjengelig 21. april.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer