Bowers & Wilkins

Trådløse ørepropper med unik funksjon

Bowers & Wilkins første uten en tråd.

P17 TRUE WIRELESS: Britiske Bowers & Wilkins blir en ny utfordrer i markedet for trådløse ørepropper. Foto: Bowers & Wilkins
P17 TRUE WIRELESS: Britiske Bowers & Wilkins blir en ny utfordrer i markedet for trådløse ørepropper. Foto: Bowers & Wilkins Vis mer
Publisert

Bowers & Wilkins introduserer for første gang helt trådløse ørepropper med støydemping, og begir seg inn i et interessant marked som har vekst i popularitet de seneste årene.

P15 og P17 er navnene på de nye modellen fra Bowers & Wilkins som tar opp kampen med Apple, Samsung, Bose og Jabra, for å nevne noen.

P17 True Wireless

Toppmodellen er P17 True Wireless og kan skilte med støtte for blant annet 24-bit høykvalitetslyd, som blant annet støttes Tidal og snart Spotify, og vil ifølge Bowers & Wilkins gi overlegen lydkvalitet.

På plass er også støtte for aptX Adaptive som skal gi mer stabil overføring av lyd og samtidig mindre forsinkelse i overføringen, slik at man unngår at lyden henger etter bildet. P17 støtter også AAC, som Apple sverger til på sine iPhone-modeller.

Som konkurrentene har P17 også aktiv støydemping som ved hjelp av seks mikrofoner, tre på hver propp, skal filtrere bort støy fra omgivelsene.

En av de unike funksjonene til P17, er Audio Retransmission Case, som gjør at etuiet kan brukes til å videresende lyd fra for eksempel underholdningsskjermen på et fly til øreproppene, som gjør at du slipper å koble til med ledning. Det gjøres med en 3,5mm til USB-C-overgang som kobles til etuiet, som deretter sender lyden videre til proppene, og kan også brukes på eldre utstyr uten Bluetooth-muligheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer