Tre nye telefoner fra Motorola

Og de kommer alle til Norge.

TOPPMODELLEN: Moto X Style kommer til Norge i september og kan fås med ekte tre som bakdeksel. Foto: MOTOROLA
TOPPMODELLEN: Moto X Style kommer til Norge i september og kan fås med ekte tre som bakdeksel. Foto: MOTOROLA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Your relationship status is about to change» stod det på invitasjonen fra Motorola, og nå har selskapet avduket tre nye modeller på pressekonferanser i både London, New York og Saõ Paulo.

Innledningsvis var selskapet opptatte av at de kun legger til Android-funksjoner som er nyttige, og som ikke konkurrerer med eksisterende funksjoner. Annet enn det skal opplevelsen ligge så tett opp til den originale Android-versjonen fra Google som mulig – «no bloatware», som markedssjef Adrian Hayes formulerte det.

Motorola var heller ikke mindre beskjedne enn å hevde at de nye telefonene ville ha de beste kameraene i sin klasse.

Moto X Style

Dette blir den nye toppmodellen fra Motorola og er en videreføring av Moto X-modellen. Telefonen har en skjerm på 5,7 tommer med QHD-oppløsning som fyller 76 prosent av fotavtrykket.

LES OGSÅ: Telefonene med mest skjerm i forhold til fotavtrykk

Telefonen blir tilgjengelig med bakdeksler i forskjellige farger, eller fra naturmaterialer som ekte tre eller Saffiano-lær.

Kjøpere kan selv designe sin egen telefon via selskapets «Moto maker»-nettside, men vi har foreløpig ikke fått noe svar på om denne tjenesten blir tilgjengelig for oss nordmenn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer