Tre nye telefoner fra Nokia

Den finske mobilgiganten lanserer modellene 6230i, 6030 og 6021. Her får du mer info.

Publisert
Sist oppdatert

Nyheten om de tre produktene kommer i forkant av selve lanseringen, som skjer under årets CeBIT-messe senere denne måneden.

Nokia 6230i - multimedia i sentrum

Denne GPRS-telefonen får et innebygd kamera på 1,3 megapiksler, som kan zoome 3x digitalt, og får en skjerm med oppløsning på 208 x 208 piksler. Her er også innebygd videoopptaker, og med det medfølgende MMC-minnekort kan du faktisk lagre mer enn en time med opptak.

Dette er også en fullblods musikkspiller, med støtte for både MP3, M4A (iTunes) og AAC. Programvare for å konvertere CD-musikk følger med. I tillegg har mobiltelefonen innebygd FM-radio, og støtter Push to talk-teknologien. Denne teknologien muliggjør samtaler over GPRS, der du kun betaler for datatrafikken. Fungerer nærmest som en walkie-talkie over større avstander. Flere og flere nettleverandører tilbyr denne tjenesten.

Telefonen vil bli tilgjengelig i annet kvartal, og vel pris er satt til 350 euro (ca 3.000 kr).

Nokia 6021

Denne telefonen er en business-modell med blant annet Bluetooth-støtte, Push to talk, stemmestyring og støtte for alle tre GSM-bånd. For øvrig har også denne telefonen kamera, og kan synkroniseres mot populære epost- og kalenderprogrammer på PC.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer