Samsung lanserer S21, S21+ og S21 Ultra

Tre nye toppmodeller

Samsung slår på stortromma med tre nye telefoner, nye Buds Pro og egen sporingsbrikke.

TREKLØVER: Her er årets nye toppmodeller fra Samsung. Fra høyre: S21, S21+ og S21 Ultra. Foto: Samsung
TREKLØVER: Her er årets nye toppmodeller fra Samsung. Fra høyre: S21, S21+ og S21 Ultra. Foto: Samsung Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Aldri har Samsung vært så tidlig ute med nye S-modeller, for nå har selskapet nettopp trukket sløret av de nye S21-toppmodellene – en måned tidligere enn da de lanserte S20-modellene i fjor.

I tråd med fjorårets lansering er det snakk om tre nye toppmodeller: S21, S21+ og S21 Ultra. De har alle fått et nytt (og i våre øyne svært lekkert) design, der kameramodulen som stikker ut strekker seg til kantene på baksiden, som sammen med den matte overflaten tilgjengelig i flere farger gjør at disse skiller seg ut fra mengden, spør du oss.

Kanskje særlig årets farge, «Phantom Violet», som er tilgjengelig på S21 og S21+. Toppmodellen, Ultra, kommer bare i sort og sølv om du kjøper den i butikken, men flere farger er tilgjengelig om man bestiller direkte fra Samsung.

(Avsnittet over er korrigert etter publisering med informasjon om flere tilgjengelige farger direkte fra Samsung.)

Svært lyssterke

Alle tre modeller har for øvrig Amoled-skjermer med 120 Hz skjermoppdatering, og de er av «Dynamic»-typen som på Note 20 Ultra, altså der bildefrekvensen kan justeres i tråd med hva som foregår på skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer