Samsung Galaxy S22/Plus/Ultra lansert

Tre nye toppmodeller

S22 Ultra har fått S Pen innabords. Og Samsung lanserer et monsternettbrett.

BUKKENE BRUSE: Her er S22, S22+ og S22 Ultra. Foto: Samsung
BUKKENE BRUSE: Her er S22, S22+ og S22 Ultra. Foto: Samsung Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samsung har nettopp dratt sløret av sin nye vårkolleksjon - tre nye toppmodeller i S22-serien, altså S22, S22+ og S22 Ultra.

Samtidig lanserer selskapet også nye nettbrett i Tab S8-serien, også her med samme navngiving, altså Tab S8, S8+ og S8 Ultra.

S22 Ultra

Begynner vi med den største av telefonene, har S22 Ultra nå arvet pennen som fulgte med Note-serien.

Vi begynte å ane konturene av en slik strategi da selskapet ikke lanserte noen egen Note-modell i høst, samtidig som fjorårets S21 Ultra kunne brukes med pennen, men denne gangen har altså S22 Ultra fått full støtte - inkludert muligheten til å huse den i et eget hulrom når den ikke er i bruk.

S Pen har også blitt oppgradert denne gangen, og Samsung har klart å redusere forsinkelsen fra 9 til 2,8 millisekunder, blant annet ved hjelp av AI-basert predikering av bevegelser og en oppgradering av Wacom-komponenten innabords. Samsungs programvare har også fått bedre håndskriftsgjenkjenning og nye funksjoner, som Quick Note, som kjapt lar deg lage et notat til en gitt nettside, for eksempel - ikke så ulikt det vi har sett på iPad, med andre ord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer