17 kjekke Android-triks

Triksene som gjør deg til en mer effektiv Android-bruker

Kunne du dem alle?

BLI EFFEKTIV: I denne artikkelen har vi samlet en rekke kjekke tips til deg med Android-telefon. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
BLI EFFEKTIV: I denne artikkelen har vi samlet en rekke kjekke tips til deg med Android-telefon. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Dagens mobiltelefoner er langt mer avanserte enn det de var for noen år siden. Ja, egentlig går de fleste av oss nå med en liten datamaskin i lomma.

Det betyr også at telefonene er lastet til randen med funksjonalitet, og muligens er det mye du ennå ikke har utforsket. Derfor har vi i denne artikkelen samlet en god porsjon kjekke tips til deg med Android-telefon.

Avhengig av hvilken versjon av Android telefonen din kjører, er det ikke sikkert alle triksene fungerer, men det finner du fort ut av. Vi har etter beste evne prøvd å anslå hvilken versjon av Android du er nødt til å ha på hvert triks dersom det er en funksjon som har kommet i nyere tid. Hvilken versjon du har, kan du finne ut ved å gå til innstillinger, om telefonen-menyen.

Merk også at plasseringen av menyvalg og den slags kan variere noe mellom de ulike produsentene. Et godt tips der er å bruke søkefunksjonen i innstillingsmenyen.

Varslingsfeltet

Varslingsfeltet er det du får frem når du trekker fingeren ned fra toppen av skjermen. Da får du en liste over uleste varsler fra appene du har installert, og på toppen finner du gjerne snarveier til å slå av og på WiFi, Bluetooth og den slags.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer