Samsung S22 Ultra-problemer

Trøbbel med toppmodellen

Rudi Brochs kjøpte Samsungs toppmodell, men slet med samtaledekningen. Heller ikke en splitter ny telefon ser ut til å bøte på problemene.

FANT FEIL: Selv etter å ha byttet S22 Ultra med en ny telefon, opplever Rudi Brochs fremdeles problemer med Samsungs toppmodell. Foto: privat
FANT FEIL: Selv etter å ha byttet S22 Ultra med en ny telefon, opplever Rudi Brochs fremdeles problemer med Samsungs toppmodell. Foto: privat Vis mer
Publisert

– Det virker for meg som om Samsung har greid å produsere en topp telefon som man ikke kan bruke til å ringe med på vanlig GSM-nettverk, forteller Rudi Brochs oppgitt til DinSide.

Han gikk nemlig for den ypperste Samsung-modellen denne våren, S22 Ultra, en telefon som har fått svært gode skussmål både her på DinSide og overalt ellers.

Store samtale-problemer

Problemene har vært flere. Gjentatte ganger har Brochs opplevd at andre har prøvd å ringe ham, men at de kun har fått den klassiske beskjeden om at telefonen er slått av eller utenfor dekning. Det til tross for at telefonen hans viser at han har dekning, der han også kan ringe ut.

Han forteller også at han under samtaler ved jevne mellomrom har opplevd at lyden fra samtalepartneren har blitt borte i 10-15 sekunder, og i andre enden av samtalen høres bare støy, som kan sammenlignes med en gammel TV som ikke er innstilt på noen TV-kanal. Dette skal også ha inntruffet flere ganger i løpet av samme samtale.

Fikk ny telefon

Brochs hadde kjøpt telefonen på Elkjøp og henvendte seg 10. mars til dem med problemene. Den ble levert inn, og fem dager senere lå en splitter ny telefon i postkassa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer