iPhone 13 eller iPhone 12s?

Tror aldri iPhone 13 kommer

Overtro får skylda.

TOPPMODELLEN: iPhone 12 Pro er dagens toppmodell fra Apple, men i neste omgang kan det være at selskapet dropper tallet 13. Foto: Apple
TOPPMODELLEN: iPhone 12 Pro er dagens toppmodell fra Apple, men i neste omgang kan det være at selskapet dropper tallet 13. Foto: Apple Vis mer
Publisert

I høst lanserte Apple sine iPhone 12-modeller, som er de gjeldende toppmodellene. Og følger selskapet tradisjonen, er det duket for nye modeller til høsten igjen.

Ifølge Bloomberg blir det imidlertid ingen store oppgraderinger av høstens modeller, som i så fall nok betyr at det kan bli en ny runde med S-modeller i år, altså med mindre oppgraderinger. I så fall vil de nye modellene bli iPhone 12s-modeller.

Nå spekuleres det imidlertid om Apple i det hele tatt kommer til å lansere noen iPhone 13-modeller.

Ulykkestall

Tallet 13 er noe mange forbinder med ulykke. Det finnes blant annet skyskrapere og hoteller som ikke har noen 13. etasje, og i mange fly finnes det ingen rad 13 å sitte på.

Likeledes er tallet fire sett på som ulykkestallet i Japan. For mange år siden hoppet for eksempel Canon over PowerShot G4 (digitalkamera) og hoppet rett fra G3 til G5.

Ifølge Gizchina kan Apple derfor komme til å hoppe over 13-tallet i iPhone-nummereringen. Dersom årets modeller blir navngitt med 12s, kan neste år modeller hoppe direkte til 14-serien, slik at iPhone 13 aldri kommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer