Tungsten T3

Hvorvidt det fremdeles er marked for dedikerte PDAer, kan diskuteres. Uansett blir nye produkter konsekvent lansert, og den nye Tungsten T3 fra Palm er blant det mest spennende vi har sett på en god stund.

Publisert

Etter mange opp- og nedturer med sine ofte litt underlegne produkter, har Palm definitivt klart å finne sin nisje. Med lanseringen av den originale Tungsten T viste de at de klarer å lage en maskin som er både funksjonell og har et høy må-ha-faktor. Etter Tungsten T har selskapet sluppet et par oppgraderinger og nye versjoner, som blant annet hadde WLAN-funksjonalitet og bedre skjermer. Nå er tiden kommet for den tredje inkarnasjonen av Tungsten, med tilnavnet T3.

Fortsatt pen

Utenifra ligner T3 en god del på den originale T-modellen. Stilen er identisk, men den nye utgaven er litt lengre, samt funksjonstastene har fått en ny, mer oval form. Men den generelle designsideen er identisk.

Det er liten tvil om at Tungsten er noe av det stiligste på PDA-markedet, og det er ikke så mange konkurrenter som klarer å kombinere et profesjonelt og attraktivt utseende på denne måten. Et stort pluss til Palm.

Sidelengs

Den største nyheten med den nye modellen er så klart skjermen. Eller rettere sagt, muligheten for å se på den enten i portrett- eller landskapsmodus. Det fungerer slik: Når du skrur på enheten, har skjermen en oppløsning som tilsvarer de eldre modellene. Trikset er at du kan trekke ut enheten, og det øker skjermens oppløsning til 320x480 piksler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer