Sommerferien 2021

Tur-appene du bør laste ned

Bare husk å ha med nødlader i sekken!

TURTIPS: Trenger du tips til hvor du kan gå tur i norsk natur i sommer, finnes det flere apper som kan hjelpe deg. Foto: Privat
TURTIPS: Trenger du tips til hvor du kan gå tur i norsk natur i sommer, finnes det flere apper som kan hjelpe deg. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I år som i fjor må nok mange reise på norgesferie, og får du nok en gyllen anledning til å utforske vår langstrakte land.

Enten du skal på fjellet, på campingtur eller være ved sjøen, her er appene som kan komme godt med:

Er det noen apper som burde vært med på oversikten? Tips oss gjerne!

UT.no

Ut.no er appen til Den Norske Turistforening. Her får du tusenvis av turforslag, enten i nærheten av der du er nå eller om du planlegger en større ekspedisjon. Her finner du et hav av forslag til fotturer, sykkelturer og skiturer, med lengde og vanskelighetsgrad, samt nyttig informasjon som overnattingsmuligheter og mer til.

Last ned til iPhone eller Android.

DNT SjekkUT

DNT SjekkUT er en annen app fra Den Norske Turistforening. Med denne er tanken at du skal oppdage skjulte perler nær der du er. Du kan sjekke inn digitalt på turposter og signere digitale gjestebøker.

Last ned til iPhone eller Android.

Outtt

Outtt er nok en norsk turapp som kan hjelpe deg å finne ut hvor du skal dra. Du kan få opp turforslag i nærheten av deg eller bla gjennom de ulike opplevelsene, som er sortert på lokasjon. I en aktivitet får du opp informasjon om hvor lang tid turen tar, distanse, vanskelighetsgrad og så videre. Du kan lagre opplevelser i en egen fane, og disse kan lastes ned til offline bruk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer