Sommerferien 2021

Tur-appene du bør laste ned

Bare husk å ha med nødlader i sekken!

TURTIPS: Trenger du tips til hvor du kan gå tur i norsk natur i sommer, finnes det flere apper som kan hjelpe deg. Foto: Privat
TURTIPS: Trenger du tips til hvor du kan gå tur i norsk natur i sommer, finnes det flere apper som kan hjelpe deg. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I år som i fjor vil nok mange reise på norgesferie, og da får du nok en gyllen anledning til å utforske vår langstrakte land.

Enten du skal på fjellet, på campingtur eller være ved sjøen, her er appene som kan komme godt med:

Er det noen apper som burde vært med på oversikten? Tips oss gjerne!

UT.no

Ut.no er appen til Den Norske Turistforening. Her får du tusenvis av turforslag, enten i nærheten av der du er nå eller om du planlegger en større ekspedisjon. Her finner du et hav av forslag til fotturer, sykkelturer og skiturer, med lengde og vanskelighetsgrad, samt nyttig informasjon som overnattingsmuligheter og mer til.

Last ned til iPhone eller Android.

PS! Dinside og Dagbladet har også et eget kart der alle kan legge inn norgesfavorittene:

Dukkert

Er du en av de som må ha en viss temperatur før du hopper i vannet? Appen Dukkert viser badetemperaturen der du er. Du kan også få tips til nye fine badeplasser.

Last ned til iPhone.

Hidden

For en litt annerledes tur, sjekk ut Hidden. Her kan du oppsøke skjulte steder far norsk folketro, sagn og eventyr. Her får du et kart over Norge for å se hvor skjulte historier befinner seg. For å få hele historien, er man imidlertid nødt til å komme frem til stedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer