Turtleneck vil la deg slippe ledningskrøll

Nordmenn har startet Kickstarterkampanje.

ENDELIG? De norske skaperne bak Turtleneck lover deg at øreproppledningene ikke krøller seg med dette hylsteret på utsiden. Foto: TURTLENECK / PÅL JOAKIM OLSEN
ENDELIG? De norske skaperne bak Turtleneck lover deg at øreproppledningene ikke krøller seg med dette hylsteret på utsiden. Foto: TURTLENECK / PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om du følger Dinside på Facebook, fikk du muligens med deg vår lille video forrige måned der vi jobbet oss igjennom en stor krøll av ledninger.

Det har de norske skaperne bak Turtleneck sett seg leie på, og derfor har de klekket ut en smart idé: Et slags tøyhylster du trer rundt øreproppene dine slik at de ikke lenger kan krølle seg.

– Vi ble leie av alltid å ha krøll på øreproppledningene, enten de ligger i bagen, i lomma – ja, så fort du slipper dem ut av syne, sier skaperne selv. I alt er fem nordmenn involvert i prosjektet – Tore Helland, Håvard Tegelsrud, Lars Ivar Bjugstad, Lene Bruvoll og Karstein Lien.

Ber om 100.000 kroner

Nå har de lansert sin produktidé på folkefinanseringstjenesten Kickstarter, der de har som mål å samle inn 100.000 kroner for å kunne realisere sitt prosjekt.

I videoen under får du se hvordan Turtleneck-hylsteret fungerer. Det kan brukes med eksisterende ørepropper, men skaperne poengterer at det bør være ørepropper der pluggen er rett, og ikke de som har en vinkel i enden.

Fra 150 kroner

De som hjelper til med finanseringen må ut med 150 kroner for å være blant de første som får produktet, mot en planlagt utsalgspris på 210 kroner. Det finnes også større pakker der man for eksempel får tre eksemplarer for 400 kroner eller alle sju fargene for 830 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer