Tusenvis av gratis programmer

Tucows har en av de mest omfattende oversiktene over nedlastbar programvare på Internett. Med programvare for både Windows og Mac, finnes det noe for enhver smak.

Tusenvis av gratis programmer
Publisert

Har du lyst på gratis programvare? Da er det bare å ta en titt på Tucows' programvaresider. Her finner du tusenvis av gratis programmer, til både Windows 95/98, Windows NT, Macintosh og mange andre operativsystemer. Om du mangler programvare til din maskin, er det svært tenkelig at du kan finne det du leter etter hos Tucows. Med tusenvis av nedlastbare programvarer i alle varianter, skal det godt gjøres ikke å finne noe som skulle kunne passe deg.

Tucows (http://www.tucows.com) er sannsynligvis en av de beste plassene på nettet når det gjelder å finne Internettrelatert programvare, det være seg nettlesere eller spill som kjøres over Internett. Og dette er et av de mest besøkte med på www, med over 2 millioner besøkende hver måned.

Det er likevel ikke noen problemer å komme igjennom hos Tucows, som har mer enn 420 webadresser spredd over hele verden, blant annet også en norsk adresse (http://archive.bitcon.no/tucows/).

Alt for InternettTucows har vunnet en rekke priser fra internasjonale datatidsskrift, og er blant annet et av det beste stedene for å finne de siste frigitte utgaver av programvare. Den første Tucowshjemmesiden ble opprettet i 1994 av Scott Swedorski som en public service, og i dag finnes Tucows' adresser i mer enn 50 land spredd utover hele verden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer