Ukenummer i iPhone-kalenderen

Innebygd i iOS 8.

UKENUMRE: I iOS 8 er det endelig mulig å slå på visning av ukenumre, til glede for mange. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
UKENUMRE: I iOS 8 er det endelig mulig å slå på visning av ukenumre, til glede for mange. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For den som liker å orientere seg etter ukenummer, viste vi for halvannet år siden hvordan man kunne abonnere på en kalender slik at ukenummeret ble vist i iPhone-kalenderen.

Den gangen hadde nemlig ikke iOS innebygd støtte for ukenumre, slik at man måtte trikse litt for å få det på plass.

I den siste oppdateringen som kom i høst, iOS 8, er dette nemlig bakt inn i operativsystemet, men som standard er det slått av.

LES MER: Dette må du vite om iOS 8

SLIK: Via iOS-innstillingene kan du aktivere visning av ukenumre slik at de dukker opp til venstre i kalenderappen.
SLIK: Via iOS-innstillingene kan du aktivere visning av ukenumre slik at de dukker opp til venstre i kalenderappen. Vis mer


Slik gjør du det

Det er langt fra noen heksekunst å få ukenumre til å bli vist i iPhone-kalenderen. Alt du trenger å gjøre er å gå til innstillinger, epost, kontakter og kalendre og bla deg ned til kalenderinnstillingene, der du slår på bryteren med ukenumre.

Når du har gjort det, vil de vises helt til venstre i kalender-appen.

PS! Har du Android-telefon og bruker Googles kalenderapp, kan du åpne den, trykke på menyikonet, innstillinger og generelle innstillinger, hvor du finner valget «vis ukenummer».

LES OGSÅ: Sunrise – en super kalender-app for iOS og Android

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer