Unik proffmobil fra Siemens

Siemens tar opp konkurransen med andre business-telefoner, og lanserer nå en spennende modell med fullt tastatur. Les om detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

SK65 er uten tvil rettet mot brukere som har stort behov for kommunikasjon over e-post. Den har nemlig et fullt QWERTY-tastatur, samt en svært god støtte for de fleste e-post-standarder. Telefonen bruker Blackberry-tekonologien, som riktignok ikke er spesielt populær i Norge, for å kommunisere med en server. Når du får en e-post, dukker den automatisk opp på skjermen som en SMS, uten at du selv behøver å koble deg opp og hente den ned.

QWERTY-tastaturet er smart plassert på den nedre delen av telefonen. Denne kan du vri 90 grader ut for å få tilgang til alle tastene, mens når tastaturet er skjult ser SK65 ut som en vanlig, og svært stilig mobiltelefon.

Telefonen støtter også den foreløpig ubrukte Push to Talk-teknologien som lar deg bruke den som en walkie-talkie. Det er også støtte for Bluetooth for trådløs oppkobling mot andre enheter.

SK65 er utstyrt med 64 MB minne, men dessverre er kun 30 av disse tilgjengelig for brukeren. Skjermen virker til å være ganske liten til å være en profftelefon, da oppløsningen er på noe beskjedne 132x176 punkter.

Siemens har utelatt flere funksjoner vi forventer fra supermobiler - her er det ingen kamera eller radio. Dette er en ren "kommunikator" for brukere på farten som trenger effektiv tilgang til e-post og kalender. Mangelen på multimediefunksjoner bidrar også til å holde prisen nede, og den forventes å koste rundt 4.000 kroner. Den kommer i november, og vi ser frem til å teste telefonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer