Ut på nett

Publisert

Du kan enten trykke på knappen det står Internett på, eller peke på Internett-symbolet på den trykkfølsomme skjermen. Du får opp en innloggingsmeny, hvor du må bekrefte oppringingen. Her kan du lagre brukernavn og passord for pålogging på nettet, eller la det stå åpent for å unngå at andre kobler seg på.

Pålogging skjer raskt, som vi er vant til med ISDN, det tar under 10 sekunder. Hvor lang tid det tar å laste ned siden er selvfølgelig avhengig av hva du har valgt som startside.

Stort enklere enn dette kan det ikke gjøres, og vi er svært fornøyd.

Nettleseren

Vi har litt blandede følelser for nettleseren. Den klarer det aller meste, men har i blant store problemer med Java og Javascipt. Den krasjet flere ganger når vi forsøkte å få opp DinSide sine kalkulatorer eller produktvelgere. Også på andre nettsteder hadde vi problemer med Javascript.

Det var heller ikke mulig å bruke nettleseren til å lese epost med Outlook Web Access fra Exchange Server, som vi bruker på DinSide. Dette fungerer slik at du skal kunne logge deg på hvor som helst i verden via nettleseren, og lese din egen epost og delta i gruppearbeide med felles meldinger, arbeidsgrupper og filer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer