Polar Grit X Pro

Utfordrer Garmin med nye pulsklokker

Polar lanserer pro-versjon av pulsklokka Polar Grit X.

GRIT X: Polar oppdaterer Grit X-serien med to nye modeller. Foto: Polar
GRIT X: Polar oppdaterer Grit X-serien med to nye modeller. Foto: Polar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finske Polar oppdaterer i dag flere av sine produkter med nye versjoner og funksjoner, med den største nyheten i Polar Grit X Pro – oppfølgeren til Grit X fra i fjor.

I tillegg lanserer selskapet en oppdatert utgave av Polar Vantage V2.

Polar Grit X Pro

De to største nyheten til Grit X Pro er safirglass og et FKM-armbånd (FKM er en form for plast) som skal tåle større påvirkninger enn forgjengeren.

I tillegg kommer det en variant i titanium, kalt Grit X Pro Titan, som skal være kraftigere, men samtidig lettere enn Grit X Pro.

Ellers er det mye av det samme som Polar Smart Coaching-funksjon med avanserte treningsdata som løpskraft, Running Power, Training Load Pro, Hill Splitter og FitSpark, samt mer helserelaterte funksjoner i Nightly Recharge, Sleep Plus Stages og pusteøvelser i Serene.

Grit X var også Polars første med FuelWise, som gir automatiske påminnelser om påfylling av næring og vann under lengre treningsøkter.

Pulsklokka er med andre ord en av de mer avanserte på markedet, og konkurrerer med Garmins avanserte løpeklokker i Forerunner-serien og multisportklokkene i Fenix-serien, men Polar mangler fortsatt egenskaper som smarte funksjoner, som Garmin Pay og støtte for apper som Spotify.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer