Polar Grit X Pro

Utfordrer Garmin med nye pulsklokker

Polar lanserer pro-versjon av pulsklokka Polar Grit X.

GRIT X: Polar oppdaterer Grit X-serien med to nye modeller. Foto: Polar
GRIT X: Polar oppdaterer Grit X-serien med to nye modeller. Foto: Polar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finske Polar oppdaterer i dag flere av sine produkter med nye versjoner og funksjoner, med den største nyheten i Polar Grit X Pro – oppfølgeren til Grit X fra i fjor.

I tillegg lanserer selskapet en oppdatert utgave av Polar Vantage V2.

Polar Grit X Pro

De to største nyheten til Grit X Pro er safirglass og et FKM-armbånd (FKM er en form for plast) som skal tåle større påvirkninger enn forgjengeren.

I tillegg kommer det en variant i titanium, kalt Grit X Pro Titan, som skal være kraftigere, men samtidig lettere enn Grit X Pro.

Ellers er det mye av det samme som Polar Smart Coaching-funksjon med avanserte treningsdata som løpskraft, Running Power, Training Load Pro, Hill Splitter og FitSpark, samt mer helserelaterte funksjoner i Nightly Recharge, Sleep Plus Stages og pusteøvelser i Serene.

Grit X var også Polars første med FuelWise, som gir automatiske påminnelser om påfylling av næring og vann under lengre treningsøkter.

Pulsklokka er med andre ord en av de mer avanserte på markedet, og konkurrerer med Garmins avanserte løpeklokker i Forerunner-serien og multisportklokkene i Fenix-serien, men Polar mangler fortsatt egenskaper som smarte funksjoner, som Garmin Pay og støtte for apper som Spotify.

Polar Grit X kommer nå i en pro-versjon. Foto: Polar
Polar Grit X kommer nå i en pro-versjon. Foto: Polar Vis mer

Vantage V2 Shift Edition

For den nye Vantage V2 handler nyhetene mer om design enn funksjonalitet. Shift Edition kommer i en rød utgave og Polar har gjort det enklere og raskere å bytte mellom klokkereimer på den nye modellen.

Samtidig introduseres også her nye klokkereimer i FKM-plast og skinn.

Blant funksjonelle nyheter slipper Polar versjon 3.0 av programvaren, som også er tilgjengelig på Grit X Pro. Blant nyhetene er kompass, altimeter og en pulsmodus, som gjør at du kan se pulsdata på treningsutstyr via Bluetooth.

Polar slipper en Shift Edition av Vantage V2 med nye klokkereimer. Foto: Polar
Polar slipper en Shift Edition av Vantage V2 med nye klokkereimer. Foto: Polar Vis mer

På plass er også en ny rutefunksjon, Track Back, for å navigere tilbake dit der ruten startet.

Når det gjelder priser og lanseringsinformasjon, koster Grit X Pro 4999 kroner og Grit X Pro Titan 5999 kroner. Begge blir tilgjengelig neste uke.

Annonse: Her får du kjøpt Polar Grit X Pro

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer