Norgesferie

Vær-appene du trenger i sommer

Hvem sa du bare måtte ha én vær-app installert?

SJEKK UV-NIVÅET: Denne appen kan være lur å bruke i sommer. Foto: Kirsti Østvang
SJEKK UV-NIVÅET: Denne appen kan være lur å bruke i sommer. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige vær-apper. Vel, strengt tatt finnes begge deler. Det finnes faktisk utrolig mange vær-apper til mobilen, mange dårlige, men heldigvis mange bra også.

Som om vi ikke allerede var opptatt av været, mistenker vi at vi kommer til å sjekke værvarselet ekstra mye denne sommeren nå som coronapandemien har sørget for at det blir norgesferie på de fleste av oss.

Hva vær-apper angår, er det mange som umiddelbart tenker på eller faktisk også bruker Yr. Men vær-apper er så mye mer enn bare Yr.

Her er noen av vær-appene vi bruker (og ja, vi bruker flere av dem samtidig, fordi vi er over snittet besatt av været).

Har du tips til en vær-app som burde være med på oversikten vår? Den må ikke være en ren værvarslings-app. Apper som viser badetemperaturer, UV-nivåer og så videre kan også være med. Tips oss her.

Den åpenbare: Yr

Yr-appen virker å være nordmenns foretrukne vær-app, uten at vi sitter på noen tall som kan bekrefte påstanden. Delvis av tradisjon, fordi det er Nrk og Meteorologisk institutt som står bak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer