TEST: Jaybird Vista

Vanntette propper med super lyd

Her får du mye for pengene!

SVÆRT GODE: Jaybird Vista er et soleklart anbefalt produkt fra vår side. Foto: Pål Joakim Pollen
SVÆRT GODE: Jaybird Vista er et soleklart anbefalt produkt fra vår side. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du i markedet for et par trådløse øreropper, bør Jaybird Vista definitivt være blant de du vurderer sterkest, for etter å ha testet åtte par trådløse ørepropper de siste ukene, er det kanskje de fra Jaybird vi sitter igjen med å like aller best.

Blant annet kan de by på IPx7-sertifisering, som betyr at de skal tåle å bli senket i vann, de holder seks timer før de må lades i etuiet, og allerede etter fem minutter der kan de brukes i en time. Og så låter de rett og slett svært godt.

Prislappen er 1890 kroner, som er et par hundrelapper over Apple Airpods, men likefullt en del rimeligere enn modeller som Sony WF-1000XM3 og Sennheiser Momentum True Wireless.

Snertent etui

Vi liker godt etuiet fra Jaybird. Det måler beskjedne 74x36x24 mm, veier bare 32 gram og glir enkelt ned i bukselomma. I tillegg er det ei lita hempe på den ene enden, som gir deg muligheter til å feste det til en stropp i ryggsekken eller hva det måtte være.

Som seg hør og bør i 2019, lades etuiet med USB-C-kabel, og fra helt tomt til helt fullt tar den øvelsen to timer.

Åpner vi det, er innmaten skikkelig markeringstusj-gul, og med solide magneter smekker proppene på plass når du putter dem tilbake. Den lille knappen på innsiden brukes om du vil pare dem med en ny enhet. LED-lampen pulserer under lading og lyser rødt når etuiet er tomt for strøm, men dessverre får du ikke noe detaljert informasjon om hvor mye batteri du har igjen i selve etuiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer