Våre anbefalinger

Mobiltelefoner går aldri av moten, utviklingen fortsetter i halsbrekkende fart og antallet sendte MMS-meldinger øker stadig. Her oppsummerer vi de kuleste telefonene vi har testet den siste tiden!

Publisert
Sist oppdatert

Mobiltelefonen i dag er så mye mer enn et kommunikasjonsobjekt - det er både datamaskin, kamera, statussymbol og moteobjekt. Det er mange kriterier å velge mellom, og det er også svært mange mobiler i butikkene. Vi prøver derfor å gi deg oversikt over hvilke telefoner vi mener er best for forskjellige kundegrupper, både de avanserte, de middels intereserte og de som er ute etter det rimeligste.

For den proffe

Det er fremdeles kun én telefon som gjelder for de mest avanserte og krevende brukerne. Sony Ericsson P900 har vært på markedet et halvt års tid, men er fortsatt det mest komplette arbeidsverktøyet du får. Den har nydelig og stor touchscreen, VGA-kamera med videoopptak, alt av nødvendige tilkoblingsfunksjoner (Bluetooth, minnekort, infrarødt), og viktigst av alt bygger den på et avansert operativsystem som lar deg bygge funksjonaliteten betraktelig. Prisen har også etter hvert gått ned, og telefonen koster nå rundt 6.500 kroner uten abonnement.

Les testen av SE P900

For fotoentusiasten

Alle som følger med på mobilutviklingen vet at de innbygde kameraene blir stadig bedre. Det er fremdeles lenge til de kan erstatte ordentlige kameraer, men Nokia 7610 er i hvert fall den første telefonen som (nesten) bryter megapiksel-grensen. Denne telefonen tar per i dag beste bilder av alle mobiler, og er i tillegg en meget kompetent smartphone. Den har stilig design, flott skjerm og det meste av moderne funksjoner. Anbefalt for deg som liker å ta bilder! Prisen i dag er ca. 4.900 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer