Varsling direkte på skjermen

Mangler Android-telefonen din LED-lys?

Mange Android-modeller har en LED-pære (her grønn) som varsler om nye SMS, tapte anrop etc. (Foto: Physical Notifications av Johan Larsson / CC-BY)
Mange Android-modeller har en LED-pære (her grønn) som varsler om nye SMS, tapte anrop etc. (Foto: Physical Notifications av Johan Larsson / CC-BY) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Android-telefoner kommer i flere former og farger, men selv om de alle har en viss felles grunnfunksjonalitet, varierer det noe fra modell til modell hvorvidt de for eksempel har en dedikert søkeknapp, eller LED-lys.

LED-lyset er ganske vanlig og blinker typisk en gang hvert 5. sekund dersom du har mottat en SMS, mistet et anrop, fått ny epost e.l. Noen telefoner har også flere farger på dette lyset, slik at du kan skille disse hendelsene fra hverandre.

Det er imidlertid ikke alle telefoner som har denne LED-pæra, og spør du oss er det et savn, siden den er ganske praktisk å ha når du kommer tilbake til kontorpulten og kjapt kan se om noe har skjedd mens du var borte.

Les også: Bedre push-meldinger på iPhone

Bruk skjermen som varsellampe

Applikasjonen NoLED er beregnet for deg som mangler denne lampa. Da utnyttes skjermen i stedet, slik at den kan vise (uten at du trenger å slå på telefonen) hvorvidt du har fått tekstmeldinger, mistet anrop, fått epost, fått Facebook-meldinger eller hva det måtte være. Du kan selv sette opp applikasjonen slik at den viser varsler fra de applikasjonene du ønsker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer