Google Pixel 3 lansert

Varter opp med en rekke nye kameratriks

… men Googles nye telefoner kommer ikke offisielt til Norge denne gangen heller.

NYE GOOGLE-PRODUKTER: Google Home Hub er en slags Google Home-høyttaler, men med skjerm. Foto: Google
NYE GOOGLE-PRODUKTER: Google Home Hub er en slags Google Home-høyttaler, men med skjerm. Foto: Google Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden Google nettopp har lansert en norsk utgave av Google Assistent og selskapets Home-høyttalere vil forstå norsk i løpet av måneden, var det lov å håpe, men nei – Google Pixel 3 og Pixel 3 XL blir ikke å finne i norske butikkhyller, i hvert fall ikke med det første.

Skjønt vil det nok være lett å få tak i dem – mange norske nettbutikker har importert tidligere Pixel-modeller selv, men du må nok i så fall belage deg på å kjøpe dem kontant, og ikke med binding til et abonnement.

Nye kamerafunksjoner

Pixel 2-telefonene går for å ha svært gode kameraer, til tross for at de bare har ett av dem på baksiden, der konkurrentene både har to og tre.

Her er det Googles enorme ressurser innen maskinlæring som kommer til nytte, og på Pixel 3-telefonene har de tøyd strikken enda litt lenger. Her er noen av de nye funksjonene:

Top shot: Her tar kameraer en serie med bilder både før og etter at du trykker på utløserknappen, og så sørger kunstig intelligens for å plukke ut bildet som ble best; for eksempel der ingen blunker.

Super res zoom: Her hevder Google at man skal kunne zoome inn på bildet man har tatt og få langt flere detaljer enn hos konkurrentene. Også her gjøres dette ved at kameraet knipser mange bilder i slengen, og siden du alltids beveger bittelitt på hånda når du tar bilder, kan pikslene fra de ulike bildene settes sammen til et større bilde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer